sadaya Kategori
ENEN
Ngeunaan COACE
Ngeunaan COACE

Reshaping Nilai Anyar Bahan

Jeung misi "reshaping nilai anyar bahan", Coace terus investasi dina panalungtikan sarta pamekaran, geus diala puluhan rupa sertipikat patén, produk nutupan compatibilizers, agén toughening, aditif fungsi jeung widang séjénna, geus successively lulus nasional, Uni Éropa. jeung sertifikasi Amérika.

Diajar deui
Coace Chemical Company Limited.

Tempatna di Zona Ékonomi Husus Xiamen, Cina. Éta mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional anu ngahijikeun R&d, Produksi sareng Penjualan Bahan Polimér, Spésialisasi Dina R&D, Produksi, Penjualan sareng Jasa Kompatibilitas Plastik sareng Agen Toughening.

Naha Pilih
Coace Chemical Company
kawates

Solusi Pikeun Masalah Umum

Diajar deui
Seueur produk anu tiasa dipilih, seueur kagiatan pikeun masihan deui, seueur peneliti ilmiah pikeun ngabantosan ngembangkeun.

A rupa-rupa produk, rupa-rupa industri plastik dirobah bisa dilarapkeun; kunjungan customer biasa nyadiakeun bantuan teknis, pangaweruh profésional pikeun mantuan, issuance biasa tina diskon, meuli hiji meunang hiji gratis jeung kagiatan séjén; sajumlah peneliti ngarah industri pikeun ngembangkeun produk pikeun anjeun, pikeun ngajawab sagala kabutuhan urgent Anjeun.


pamekar profésional pikeun ngajawab, layanan palanggan profésional nyadiakeun pitulung.

platform nyadiakeun layanan palanggan paling merenah tur tanaga panalungtikan ilmiah, jawaban kaahlian produk, prosés urutan titik tetep profésional nurutan-up, sarta kunjungan balik biasa sanggeus diobral pikeun mantuan.

Ngabéréskeun masalah anu anjeun hadapi sareng nyayogikeun bantosan anu anjeun peryogikeun.

Solusi Pikeun Masalah Umum Solusi Pikeun Masalah Umum
Évaluasi
Évaluasi

Kumaha konsumén meunteun!

Noah Selandia Anyar
NoahSelandia Baru

Kuring satuju sareng konsép nilai inti perusahaan ngeunaan "kualitas, inovasi, globalisasi". Dina leyuran produk nyadiakeun ka kami, hasil tés tina sampel kaget kuring, sarta kinerja produk leuwih awét ti saméméhna.

Hernandez AS
HernandezAS

Harga anu paling kuring hargana. Dina hasil uji kami, kinerja produk ampir saimbang sareng merek high-end di pasar, tapi hargana langkung mirah. Ieu greatly ngurangan biaya produksi urang.

Caitlyn Kanada
CaitlynKanada

Abdi resep kana konsép anu ramah lingkungan, kantong bungkusan produk nganggo kertas Kraft anu langkung ramah kana lingkungan.

Richard Bowman Australia
Richard BowmanAustralia

Profesionalisme perusahaan ieu ngajantenkeun prosés gawé babarengan urang lancar sareng pikaresepeun. Kuring jarang datang di sakuliah pausahaan nu ukur difokuskeun ngamekarkeun compatibilizers. Kuring milih aranjeunna salaku mitra gawé babarengan kusabab konsentrasi dina compatibilizers sarta jasa profésional.

Distribusi Palanggan Global

Tougheners suhu ultra-rendah, kompatibilitas poliéster, sareng kompatibilitas alloy dikenal sacara lega di pasar utama sapertos Asia Wétan sareng Uni Éropa. Produk diékspor ka langkung ti belasan nagara di Éropa, Amérika sareng Asia Tenggara.

3000 +

Konsumén Koperasi

38

Nagara Koperasi

Distribusi Palanggan Global

Get Our Latest News Update

Plastic toughening and modification technology, read this one is enough!
Plastic toughening and modification technology, read this one is enough!


Today, modified plastics are playing an increasingly important role in national life, especially in the automotive and home appliance sectors, where they play an irreplaceable role. For the many categories of modified plastics technology, plastic tou...

Diajar deui