sadaya Kategori
ENEN
  • Kumaha ngurangan bau plastik
    Kumaha ngurangan bau plastik
    Lamun datang ka interior mobil, anjeun pasti bakal merhatikeun rating bau tina bagian interior mobil. Uji rating bau pikeun bau bahan anu dirobih dina interior mobil. Sareng kumaha ngirangan mangrupikeun masalah. B2 kami anu kompatibiliser bau rendah tingkat grafting tinggi volatilitas rendah bahan organik résidu rendah sareng gampang ngolah.
  • Kumaha carana ngajawab masalah serat ngambang dina nilon bertulang?
    Kumaha carana ngajawab masalah serat ngambang dina nilon bertulang?
    Remen, konsumén modifikasi nilon nanya ngeunaan Kumaha pikeun ngajawab masalah serat ngambang dina nilon bertulang Aya tilu pilihan pikeun milih ti.
  • Naon anu kudu dilakukeun nalika produk palastik rentan narekahan?
    Naon anu kudu dilakukeun nalika produk palastik rentan narekahan?

    Naon anu kudu dipigawé lamun produk palastik rentan narekahan regas Diajar trik ieu pikeun mantuan Anjeun ngajawab eta Saatos oksidasi palastik gampang ngahasilkeun fenomena cracking regas Kumaha carana ngaronjatkeun kateguhan plastik? Urang ngan perlu nambahkeun agén toughening katuhu kana plastik Anjeun tiasa ningkatkeun kakuatan sarta dampak lalawanan tina plastik

  • Panyimpenan & Departemen Transportasi - Mamang Ma
    Panyimpenan & Departemen Transportasi - Mamang Ma
    Ieu wawancara paman ma, saha manajer gudang di Coace.
  • Naha Compatibilizers / Tougheners minuhan tés FDA?
    Naha Compatibilizers / Tougheners minuhan tés FDA?
    Téoritis diomongkeun, lolobana compatibilizers urang, agén toughening jeung saterusna. Ku nambahkeun sababaraha bahan husus, hiji bahan baku ditambahkeun dina minuhan dasarna bisa minuhan sarat tina FDA. Tapi aya sababaraha kasus anu dibagi di dieu. POE grafting maleic anhidrida sorangan hésé buka kalayan FDA. Kasusah dina lulus henteu disababkeun ku grafting, tapi ku kaleyuran cyclohexanone dina salah sahiji tés. Jadi gumantung kana kumaha anjeun milih.
  • Kumaha ngadalikeun suhu Tonjolan of nilon ganda 6 compounding tunggal 6 tambah serat
    Kumaha ngadalikeun suhu Tonjolan of nilon ganda 6 compounding tunggal 6 tambah serat
    Suhu Tonjolan nyaéta nurutkeun hiji ngolah nilon ganda 6, sacaket ganda 6 sabisa, tapi tiasa rada handap ti ganda 6. Hiji prinsip nyaéta mariksa kaayaan lebur saméméh nambahkeun serat kaca.

kategori panas