sadaya Kategori
ENEN

Tentang Kami

Bumi> Tentang Kami

undefined
Tentang Kami

Coace Chemical Company Limited

Coace Chemical Co., Ltd. nyaéta perusahaan swasta lokal di Xiamen, Cina. Hiji perusahaan specializing dina compatibilizers plastik sarta agén toughening saprak 2009. A perusahaan tinggi-tech nasional ngahijikeun R&D, produksi jeung jualan bahan polimér. Coace adhering kana filosofi bisnis "kualitas stabil, sophistication, globalisasi" pikeun ngalayanan pasar.

Coace owns 50,000 pasagi-méteran aréa ampir 100 pagawé, kaasup 20 teknis R & D tanaga, sarta dilengkepan pabrik pinuh otomatis pikeun mastikeun kualitas bahan konsisten jeung lingkungan kerja aman pikeun pagawé. nu mastikeun kapasitas taunan sapuluh rébu métrik ton, kapasitas produksi geus ngahontal 20,000 ton per taun.

Coace gaduh sistem ranté suplai gudang sareng logistik lengkep di Cina, sareng kantor sareng gudang di Jiangsu, Shanghai, Zhejiang, Chongqing sareng Guangdong. Sareng parantos dibuka pasar luar negeri di 2017, ngalangkungan langkung ti 20 nagara.

Jeung misi "reshaping nilai anyar bahan", Coace terus investasi dina panalungtikan sarta pamekaran, geus diala puluhan rupa sertipikat patén, produk nutupan compatibilizers, agén toughening, aditif fungsi jeung widang séjénna, geus successively lulus nasional, Uni Éropa. jeung sertifikasi Amérika. Jeung konsumén utama kaasup usaha internasional jeung domestik well-dipikawanoh, kayaning CGN, NewTechWook, Taiwan Heyang, Turki ZIRVE Company, Koréa Kidul KOCH Company, jsb produk nu diékspor ka leuwih ti belasan nagara di Éropa, Amérika jeung Asia Tenggara .

Naha Pilih Us

Tim unggulan kami salawasna siap janten bagian tina gawé babarengan anjeun, kualitas mangrupa nilai inti urang.

20

tanaga peneliti ilmiah nyadiakeun solusi profésional

12000

Wewengkon produksi pabrik prosés

220

Palanggan gawé bareng

100

Jumlah hasil panalungtikan proyék

SEJARAH PERUSAHAAN

2009 01
2009

Tim pangadeg Coace diadegkeun

2013 02
2013

Ngadegkeun pabrik Coace sareng pusat ékspérimén R&D

2016 03
2016

Gawé babarengan sareng paguron luhur sareng yayasan kantor sareng gudang

Kilang kitu urang

Sertipikat Coace

c1
c2
c3
c4
c5
c6
c7
c8
c9
c10